skip to Main Content

ArtCloud Oy on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja täsmällisenä. Jos kuitenkin kohtaat jotain virheellistä tai vanhentunutta tietoa, arvostamme sitä, että voisit kertoa siitä meille. Osoittakaa meille, mistä kohtaa verkkosivustoa virheellinen tai vanhentunut tieto on. Tarkastamme sekä korjaamme puutteet ja virheet mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@artcloud.fi.

Emme ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai puutteellisuudesta, emmekä vahingoista, jotka johtuvat ongelmista yhteyksissä tai ovat luontaisia ongelmia ​​tiedon levityksen myötä Internetin kautta, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä yhteyksissä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. ArtCloud Oy ei vastaa mistään menetyksestä, joka aiheutuu tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä, jotka ArtCloud Oy on antanut tämän sivuston kautta.

Sivuston ja sen kaikkien komponenttien (mukaan lukien foorumien) käyttöön sovelletaan käyttöehtoja. Pelkästään tämän verkkosivuston käyttö merkitsee näiden käyttöehtojen tuntemista ja hyväksymistä.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat ArtCloud Oy :lle.

Näiden materiaalien kopiointi, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman ArtCloud Oy :n kirjallista lupaa, paitsi ja vain, jos pakottavan lain säännöksissä (kuten lainausoikeudessa) toisin säädetään, ellei erityinen sisältö määrää toisin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston esteettömyydessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Back To Top